Cukiernia Jarczak s.c.


O firmie


Zakład cukierniczy Aleksander Jarczak powstał w roku 1989. Początkowa działalność zakładu związana była wyłącznie z produkcją tradycyjnych wyrobów cukierniczych i sprzedawanych w sklepie firmowym.

Od początku naszej działalności szczególną wagę przykładamy do jakości naszych produktów i przez to staramy sie zaspokajać potrzeby naszych klientów. Nasze wyroby cechuje wysoka jakość, ponieważ do ich produkcji używamy najlepszych, naturalnych surowców. Posiadamy własne receptury, które pozwalają nam produkować towary o niepowtarzalnych walorach smakowych. Dlatego bardzo szybko wyroby cukiernicze pochodzące z tego zakładu zdobywają rynek i wiernych klientów. Stosowanie w produkcji tradycyjnych receptur dających wyśmienity smak, przyczynia się do ciągłego wzrostu liczby odbiorców.
Zakład jest stale modernizowany, wprowadzamy nowe technologie, szczególnie dbamy o higienę produkcji i stale podnosimy kwalifikacje naszych pracowników.
W ciągu wielu lat działalności wychowano 55 uczniów w zawodzie cukiernika.

Od 2012r. firma przyjęła nową nazwę - CUKIERNICTWO-PIEKARNICTWO JARCZAK s.c. i rozpoczęła działalność jako spółka cywilna.
Właściciele spółki postawili na inwestowanie w najnowsze technologie, maszyny i urządzenia, wyłącznie sprawdzonych i ronomowanych firm polskich. Te decyzje zaowocowały możliwościami produkowania najlepszej jakości towarów, z zachowaniem tradycyjnych receptur, w zgodności z zaostrzonymi wymogami sanitarno-higienicznymi.

Praktycznie cały czas pracujemy nad unowocześnianiem toku produkcji i dystrybucji. W tej chwili jesteśmy na etapie wdrażania systemu kontroli sanitarno-higienicznej HACCP.

Nasza firma dostosowuje się do potrzeb klientów, towary zamawiane są bezpieczne w dystrybucji i dostarczane zawsze na czas.


Zapraszamy do współpracy

Współwłaściciele